Πληροφορίες για Εφημερίες Νοσοκομείων, Εφημερίες Φαρμακείων και διάφορες ανακοινώσεις χρήσιμες για τους πολίτες.
 
Γενικό κρατικό νοσοκομείο Αθηνών.
 
Διάφορα θέματα Υγείας, Ιατρικές ειδήσεις και άρθρα από την ανώνυμη εταιρεία του δημοσίου "ΑΠΕ-ΜΠΕ "
 
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ιδρύθηκε το 1983 με το Ν. 1316 και είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 
Η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων είναι μια κίνηση, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που στόχο έχει να αναδείξει και να αναπτύξει πάνω σε κοινά θέματα των σπανίων παθήσεων, γενετικής προέλευσης ή μη, όλες τις δράσεις ενημέρωσης, έρευνας, συγκέντρωσης πληροφοριών αλληλοβοήθειας, στην Ελλάδα, όπως στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Εδώ θα βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στις Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού, την Παραπληγία, την Τετραπληγία, την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, την Εγκεφαλική Παράλυση, τη Μυϊκή Δυστροφία, αλλά και όλες τις άλλες γνωστές αναπηρίες.
 
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική, ανθρωπιστική οργάνωση που στόχο έχει την παροχή ιατρικής βοήθειας οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.
 
Ο διαδικτυακός χώρος του συλλόγου προσφέρει πληροφορίες για τα μέλη, τις ενέργειες και τα δελτία τύπου του οργανισμού.
 
Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών (ΙΕΑ) είναι το αρχαιότερο ιατρικό σωματείο της χώρας. Στην ηγεσία της βρέθηκαν, κατά καιρούς, πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ιατρικού κόσμου.
 
PubMed είναι μία υπηρεσία της Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης των ΗΠΑ που περιλαμβάνει πάνω από 18 εκατομμύρια αναφορές από το MEDLINE και άλλα περιοδικά της επιστήμης της ζωής για τη βιοϊατρική άρθρα πίσω στη δεκαετία του 1950. PubMed περιλαμβάνει τις συνδέσεις στο πλήρες κείμενο άρθρων και άλλων σχετικών πόρων.