Αρχική Ιατρικοί σύνδεσμοι
Ιατρικοί σύνδεσμοι


Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Πληροφορίες για Εφημερίες Νοσοκομείων, Εφημερίες Φαρμακείων και διάφορες ανακοινώσεις χρήσιμες για τους πολίτες.


Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Γενικό κρατικό νοσοκομείο Αθηνών.

 

Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων - Υγεία

Διάφορα θέματα Υγείας, Ιατρικές ειδήσεις και άρθρα από την ανώνυμη εταιρεία του δημοσίου "ΑΠΕ-ΜΠΕ "


Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ιδρύθηκε το 1983 με το Ν. 1316 και είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων

Η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων είναι μια κίνηση, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που στόχο έχει να αναδείξει και να αναπτύξει πάνω σε κοινά θέματα των σπανίων παθήσεων, γενετικής προέλευσης ή μη, όλες τις δράσεις ενημέρωσης, έρευνας, συγκέντρωσης πληροφοριών αλληλοβοήθειας, στην Ελλάδα, όπως στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.


Αναπηρία ΤΩΡΑ

Εδώ θα βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στις Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού, την Παραπληγία, την Τετραπληγία, την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, την Εγκεφαλική Παράλυση, τη Μυϊκή Δυστροφία, αλλά και όλες τις άλλες γνωστές αναπηρίες.


Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική, ανθρωπιστική οργάνωση που στόχο έχει την παροχή ιατρικής βοήθειας οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.


Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Ο διαδικτυακός χώρος του συλλόγου προσφέρει πληροφορίες για τα μέλη, τις ενέργειες και τα δελτία τύπου του οργανισμού.


Ιατρική Εταιρεία Αθηνών

Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών (ΙΕΑ) είναι το αρχαιότερο ιατρικό σωματείο της χώρας. Στην ηγεσία της βρέθηκαν, κατά καιρούς, πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ιατρικού κόσμου.


PubMed

PubMed είναι μία υπηρεσία της Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης των ΗΠΑ που περιλαμβάνει πάνω από 18 εκατομμύρια αναφορές από το MEDLINE και άλλα περιοδικά της επιστήμης της ζωής για τη βιοϊατρική άρθρα πίσω στη δεκαετία του 1950. PubMed περιλαμβάνει τις συνδέσεις στο πλήρες κείμενο άρθρων και άλλων σχετικών πόρων.

 
 
Ανατολή
07:18
Μεσημβρία
13:26
Δύση
19:33
Πέμπτη
20
Σεπτεμβρίου
2018
Αύξηση Αμφίκυρτου Σελήνης
Λάμψη Σελήνης
83,3%
Ημέρα
Σελήνης
11η
Επόμενη
Πανσέληνος
24 Σεπ
Εορτάζουν σήμερα
Ευστάθιος, Ευσταθία, Θεοπίστη